Græsk one pot pasta med hakket oksekød

Forrygende opskrift på one pot pasta med hakket oksekød og et græsk twist, da den lækre pastaret serveres med dejlig feta på toppen. Det er skøn hverdagsmad, der både er ekstremt nemt og lækkert.

4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Smuldr feta over one pot pastaen inden servering.
  • Med hakket oksekød er one pot pastaen super nem og hurtig at lave.
Til 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk olie
  • 2 peberfrugter
  • 2 squash
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1000 g tomatsauce
  • 4 dl vand
  • 1 oksebouillonterning
  • salt
  • peber
  • 300 g makaroni (quick)
  • 1 bdt persille

Til servering

  • 200 g feta

Brun det hakkede oksekød af i olien i en stor gryde.

Skyl peberfrugt og squash, og skær begge dele i små tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Pil hvidløg, og hak dem fint. Tilsæt grøntsagerne til det hakkede oksekød, og lad dem svitse med et par minutter.

Tilsæt koncentreret tomatpuré, oregano, tomatsauce, vand og oksebouillon, og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

Tilsæt makaronien, og kog one pot pastaen i ca. 10-12 minutter, til pastaen er al dente.

Hak persillen, og vend den i retten. Smuldr feta, og servér det ved siden af, så man selv kan drysse det over sin one pot pasta.

Indsendt af
d.
29.08.19.
Kategori:

Næringsindhold for pastaretten

pr. personhele portionen
Kalorier803 kcal3211 kcal
Kulhydrat73 g294 g
Protein51 g203 g
Fedt31 g126 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem