Pastasalat med spinat, tomat og feta

Fuldstændig fænomenal pastasalat med en lækker blanding af grøn spinat, dejlige tomater og cremet feta. Salaten får ekstra meget smag fra stegte peberfrugter og lidt herlig knas fra ristede pinjekerner. Alt i alt en uimodståelig kombination.

5,0  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Den lækre pastasalat med spinat og smuldret feta.
  • Salaten får masser af smag fra skønne cherrytomater og stegte peberfrugter.
  • Ristede pinjekerner tilføjer et sprødt element til pastasalaten.
Til 5 personer
  • 300 g pasta
  • 50 g pinjekerner
  • 3 peberfrugter
  • lidt olivenolie (til stegning)
  • 2 bdt basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie
  • salt
  • 500 g cherrytomater
  • 75 g babyspinat
  • 200 g feta

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve. Kom dem op i en skål, og sæt dem til side til senere.

Fjern kerner og hvide hinder fra peberfrugterne, og skær dem i skiver. Steg dem i en smule olivenolie i ca. 10 minutter på en pande ved middel varme, til de har fået lidt farve og er blevet bløde i det.

Blend eller mos basilikum og hvidløg grundigt, og bland det med olivenolie. Smag til med salt. Bland det sammen med den kogte pasta, og vend det dernæst sammen med pinjekernerne og de stegte peberfrugter.

Skyl cherrytomaterne, og skær dem i mindre stykker. Skyl spinaten grundigt. Bland både tomater og spinat sammen de øvrige ingredienser.

Smuldr feta i pastasalaten, og så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
17.05.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem