Remoulade med skyr
Remoulade behøver ikke være fedt og usundt; lavet med skyr bliver den både cremet og fedtfattig. Den får ekstra smag og farve fra de fine bidder af grøntsager. Siruppen tilføjer en let sødme og cornichonerne en smule syre.
- 400 g skyr
- 1 spsk karry
- 2 gulerødder
- 1/4 hoved broccoli eller blomkål
- 10 cornichoner
- 1 spsk agavesirup
- salt
- peber
- evt. 1 spsk sennep
Rør skyr og karry sammen.
Skræl gulerødderne og hak dem meget fint. Hak ligeledes broccoli/blomkål og cornichoner fint. Bland det i skyren.
Smag remouladen til med agavesirup, salt, peber og evt. sennep.
Godt tip:
Remouladen smager dejligt til f.eks. frikadeller og fiskefileter, men den er også rigtig god at blande med en dåse tun - så han man en fantastisk tunsalat.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig