Remoulade med græsk yoghurt

Skift den tykke, syntetiske remoulade fra supermarkedet ud med denne friske, hjemmelavede variant. Den græske yoghurt gør den mindre fedtholdig, og de friske grøntsager tilføjer en sprødhed.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Skål med remoulade.
  • Her serveret til fiskefrikadeller.
Til 5 personer
  • 200 g græsk yoghurt
  • 2 spsk mayonnaise
  • 50 g kapers
  • 100 g syltede asier
  • 2 bdt purløg
  • 1 spsk karry (mild)
  • evt. 1 tsk gurkemeje for at give remouladen en mere gul farve
  • salt

Rør græsk yoghurt og mayo sammen. Hak kapers og asier fint, og bland dem i.

Skyl purløg, og hak eller klip det fint. Rør det i.

Smag remouladen til med karry, salt og evt. gurkemeje.

Indsendt af
d.
14.01.15.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem