Rødbedegratin

De rustikke rødbeder passer rigtig godt sammen med flødeosten, som både tilfører retten smag og en let cremet konsistens. Gratineret med revet ost på toppen.

Til 3 personer
  • 600 g rødbeder
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g flødeost (evt. med urter)
  • salt
  • peber
  • 100 g revet ost

Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af rivejernet. Hak løg og hvidløg.

Bland revet rødbede, hakket løg og hvidløg sammen i en skål. Rør flødeosten i, og krydr med salt og peber.
Kom blandingen i et ildfast fad og bag i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.

Tag fadet ud af ovnen. Drys revet ost over og bag i yderligere 10 minutter.

Servér som tilbehør til diverse retter.

Indsendt af
d.
10.01.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.01.13.
Kategori: