Kartofler med parmesanost i ovn

Virkelig gode kartofler med parmesanost. Tilberedes i ovnen så du kan lave andre ting imens. De kan anbefales.

Til 4 personer
  • 2 kg kartofler
  • 4 spsk olie
  • 100 g revet parmesanost
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver

Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i en frysepose eller skål og hæld olien over. Bland godt rundt, så olien fordeles på alle kartoflerne. Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir.

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland revet parmesan, salt, oregano og hvidløgspulver sammen i en skål. Drys blandingen over kartoflerne - jeg drysser det forsigtigt over hver enkelt kartoffel for at være sikker på at mest muligt af parmesanblandingen bliver liggende på kartoflerne og ikke bare drysser ned på bagepladen.

Bag i ovnen i ca. 30-40 minutter eller til kartoflerne er møre og parmesanosten er gylden.

Indsendt af
d.
24.01.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.01.17.
Kategori: