Salat med grillede grøntsager og bagte tomater

Denne flotte salat indeholder både bagte tomater og grillede grøntsager i form af aubergine og squash. Alle grøntsagerne får en dejlig sødlig smag, når de tilberedes, og det gør salaten super lækker at sætte tænderne i. Mums.

  • Lækker salat med grillede grøntsager og bagte tomater.
  • Fyldig salat, der smager himmelsk, og som ikke tager alverdens tid at smække sammen.

Til 2 personer

Bagte tomater

Grillede grøntsager

Dressing

Skyl spinaten, og lad den stå og dryppe af.

Bagte tomater:
Skyl tomaterne, og kom dem i et lille fad. Hæld lidt olie og timian henover, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.

Grillede grøntsager:
Skyl aubergine og squash, og skær dem ud i skiver på 5-10 mm. Bland olien sammen med presset hvidløg og lidt salt. Pensl aubergine- og squashskiverne med olieblandingen.

Varm en grillpande op, og steg grøntsagerne ved høj varme i et par minutter på hver side – grøntsagerne kan også steges på en almindelig pande eller grilles på en grill. Lad dem køle af.

Dressing:
Bland olie, eddike, citron, sukker, salt og peber sammen. Kom spinaten i en skål, og rør olien i. Bland de bagte tomater og grillede grøntsager i spinaten, og servér.

Indsendt af
d.
21.06.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.