Salat til svinemørbrad

Lækker grøn salat, der passer virkelig godt til svinemørbrad og mørbradgryde. Den består nemlig af en super frisk blanding af blomkål, spinat, vindruer og persille.

4,5  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Søde vindruer passer rigtig godt til retter med svinemørbrad
  • Den grønne spinat får masser af fylde fra blomkål, druer og rødløg
Til 3 personer
  • 50 g spinat
  • 1 blomkål (lille)
  • 1 rødløg (lille)
  • 250 g vindruer
  • 1/2 bdt persille

Skyl spinaten, og lad den dryppe af.

Skyl blomkål, og skær toppen i små buketter.

Pil rødløg, og snit det i tynde skiver.

Skyl vindruerne, og halvér dem.

Skyl persille, og hak det.

Bland spinat, blomkål, rødløg, vindruer og persille sammen - så er salaten klar til servering.

Indsendt af
d.
18.06.21.
Kategori:

Dressinger, der passer rigtig godt til salaten

Mormordressing med citronCreme fraiche dressing med purløg

Serveringsforslag

Klassisk mørbradgrydeFyldt mørbrad med pikantost og bacon

Fakta om opskriften

Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid:

Hvor mange stjerner giver du?
Stem