Sous vide svinemørbrad

Når du tilbereder din svinemørbrad "sous vide", får du det møreste, saftigeste kød, du kan forestille dig. Det kræver tålmodighed, men resultatet er uden sammenligning.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 2 stk svinemørbrad
  • peber
  • evt. 8 kviste frisk rosmarin eller anden krydderurt efter smag
  • salt
  • olie til bruning

Afpuds svinemørbraderne for sener og fedt. Krydr dem med peber, og vakuumpak dem sammen med rosmarin eller andre krydderurter/krydderier efter smag.

Sæt sous viden til 58 grader. Når vandet har nået den ønskede temperatur, kommes de vakuumpakkede svinemørbrader i. Lad dem tilberede i 3 timer.

Tag kødet op ad sous viden, og åbn vakuumposen. Hæld overskydende væske fra - brug den evt. til sovs.

Drys svinemørbraderne med lidt salt, og brun dem i olien på en meget varm pande eller grill, så de får lidt stegeskorpe. De skal kun lige brunes i overfladen - de må endelig ikke steges for længe - de skal forblive saftige.

Skær kødet i skiver lige inden servering.

Indsendt af
d.
05.08.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem