Spaghetti med laks og spinat
Spaghetti, laks og spinat: De tre elementer går forrygende godt sammen! Spinaten giver retten masser af farve og karismatisk smag i samspil med den milde, lækre fisk. Frisk og cremet mad på kort tid.
Ingredienser
til 3 personer- 300 g spaghetti
- 300 g laks i skiver
- lidt rapsolie til stegning
- 200 g spinat
- 20 cherrytomater
- 4 forårsløg
- 3 dl madlavningsfløde
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Tilbered resten af retten, mens den koger.
Skær lakseskiverne i mindre bidder og steg dem ved lav varme i lidt olie.
Tag en anden pande og steg spinaten heri. Husk at meget af spinatens fylde forsvinder, når den steges. Så fyld panden godt op. Hvis det hele ikke kan være der samtidig, kan du stege det over to omgange.
Skyl cherrytomater og forårsløg. Del tomaterne i to og snit forårsløg. Kom tomater og forårsløg på panden med laksen, når den begynder at tage farve.
Tilsæt fløden, når grøntsagerne har stegt i nogle minutter. Varm det op ved svag temperatur – er varmen for høj, skiller fløden.
Portionsanret gerne på tallerkener: Læg spaghettien i bunden, kom laks, tomat og forårsløg over og læg til slut spinat på toppen.