Svinemørbrad i fad med bacon og champignon

Skøn og nem opskrift på svinemørbrad i fad med bacon og champignon, der tilsammen giver smag til den lækre creme fraiche sovs. Når ingredienserne er gjort klar, skal retten bare passe sig selv i ovnen.

  • Lækker svinemørbrad i fad med både pølser, bacon og champignon.

Til 4 personer

Puds svinemørbraden, og skær den så ud i mundrette stykker.

Skær baconen ud i små stykker, og steg dem sprøde på en pande.

Klargør grøntsagerne, mens baconen steges. Rens champignonerne, og skær dem ud i kvarte. Skræl gulerødderne, og skær dem ud i små stykker. Fjern kernehuset fra peberfrugten, og skær den ud i små stykker. Hak løg og hvidløg fint.

Læg baconen på et stykke køkkenrulle, der kan suge overskydende fedt. Svits mørbradstykkerne i baconfedtet på panden, indtil de er brunet – hvis der er for meget fedtstof, kan lidt af det hældes fra. Krydr med salt og peber.

Kom bacon og mørbrad over i et ovnfast fad, og svits så pølserne på panden. Kom dem over i fadet bagefter.

Svits løg, hvidløg, gulerødder og peberfrugt på panden, og kom dem så over i fadet. Steg champignonerne, til de er brune og ikke afgiver mere vand. Kom dem over i fadet. Bland alle ingredienserne godt sammen.

Rør hurtigt creme fraiche og mælk sammen på den varme pande, krydr med salt og peber, og hæld det så over i fadet.

Kom retten i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Servér f.eks. med ris eller kartoffelmos.

Indsendt af
d.
17.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.