Mørbrad a la creme

Mørbrad a la creme er en dejlig klassiker, hvor bøfferne ligger i en lækker flødesovs, der har smag af forskellige svampe. Retten kan serveres til både hverdag og fest, da den er nem at lave og smager fantastisk.

  • Mørbrad a la creme serveret med hasselbagte kartofler og salat.
  • Mørbrad a la creme med smørstegte løg i en lækker svampesovs.

Til 4 personerSkær løget i ringe, og steg dem gyldne på en pande i lidt smør. Rens mørbraden for fedt og sener, imens løgene tager farve. Skær den rensede svinemørbrad ud i bøffer, og tryk dem lidt flade med håndfladen.

Kom mel, paprika og salt i en frysepose, og ryst det sammen. Kom mørbradstykkerne ned i posen, og ryst posen godt, så melblandingen bliver fordelt på kødet.

Rens svampene, og skær dem ud i store stykker.

Tag løgene af panden, og kom lidt mere smør på. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og læg dem så på en tallerken. Kom svampene på panden, og brun dem.

Hæld vand på panden til svampene, og lad det koge lidt ind. Hæld så fløde på, og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Farv sovsen med lidt kulør.

Læg nu bøfferne tilbage i sovsen, og fordel løgene på bøfferne. Lad det simre i ca. 10 min. Servér med f.eks. hasselback kartofler, ris eller kartoffelmos og en god salat.

Indsendt af
d.
05.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.