Tatarsovs - lækkert tilbehør til fisk og kød

Hjemmelavet tatarsovs er fantastisk tilbehør til fisk - f.eks. som en kold sovs til fiskefrikadeller, ovnbagt laks eller fish and chips. Desuden lækkert som dressing i en sandwich eller smørrebrød med f.eks. roastbeef.

Til 4 personer
  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche (jeg brugte 18%)
  • 2 spsk kapers
  • 3 cornichoner
  • 3 spsk purløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt
  • peber
  • evt. 1 spsk citronsaft for at balancere tatarsovsens fedme

Bland mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Hak kapers og cornichoner fint, og kom dem i skålen.
 
Skyl purløget og lad det dryppe godt af. Hak det fint og rør det i tatarsaucen.
 
Smag til med dijonsennep, salt og peber, og evt. lidt citronsaft, som modspil til tatarsovsens fedme.

Indsendt af
d.
19.04.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.04.18.
Kategori: