Tatarsovs - lækkert tilbehør til fisk og kød

Hjemmelavet tatarsovs er fantastisk tilbehør til fisk - f.eks. som en kold sovs til fiskefrikadeller, ovnbagt laks eller fish and chips. Desuden lækkert som dressing i en sandwich eller smørrebrød med f.eks. roastbeef.

  • En god tatarsovs - hvad mere kan man ønske sig?

Til 4 personer

Bland mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Hak kapers og cornichoner fint, og kom dem i skålen.
 
Skyl purløget og lad det dryppe godt af. Hak det fint og rør det i tatarsaucen.
 
Smag til med dijonsennep, salt og peber, og evt. lidt citronsaft, som modspil til tatarsovsens fedme.

Indsendt af
d.
19.04.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.