Guacamole med yoghurt

Fantastisk guacamole der er lavet med græsk yoghurt, så den bliver ekstra cremet og lækker. Samtidig får avocadodippen et frisk pift fra lime og tomat, og det gør den helt uimodståelig.

Gå til: IngredienserFremgangsmådeNæringsindhold4 anderledes slags guacamole

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • salt
  • 2 avocadoer
  • saft af 1 limefrugt
  • 3 spsk græsk yoghurt 10 %
  • 1/2 tomat

Mos hvidløg med lidt salt i en morter. Hvis du ikke har en morter, kan du bruge en hvidløgspresser i stedet for.

Fjern sten og skræl fra avocadoerne, og mos dem godt sammen med hvidløget - det kan gøres enten i morteren eller med en gaffel.

Tilsæt limesaft og græsk yoghurt. Hak tomat fint, og rør det i.

Smag guacamolen til med salt, og så er den klar til servering.

Se også de her vildt gode avocado-salater

Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori:

Kan guacamolen laves i forvejen?

Jeg vil klart anbefale at lave guacamolen umiddelbart inden servering, da man ellers risikerer, at avocadoen får en brunlig farve, som ikke er så appetitlig.

Næringsindhold for opskriften

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier126 kcal247 kcal494 kcal
Kulhydrat6 g12 g24 g
Protein2 g4 g9 g
Fedt10 g19 g38 g
Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem