Med frugt - side 5

    Kirsebær bowle

    En Kirsebær Bowle er super festlig med champagne og kirsebær og passer godt til enhver sommerfest. Den kan også laves fint af dåsefrugt om vinteren.

    Lykønsknings Punch

    En frisk punch med både rødvin, hvidvin og champagne blandet med jordbær og limejuice.

    Maggi

    Mangler du en god bowle? Denne opskrift kræver kun multifrugtjuice, en lys rom og lidt frisk appelsin og smager desuden rigtig godt.

    Midori Punch

    Nem punch som kan laves få minutter før gæsterne kommer, blot frugten er skåret. Midori punch har en god smag af melon og citron.

    Mon Ami

    Opskrift på Mon Ami som er lavet med hvidvin (evt. alkoholfri), limejuice og melon. En frisk og nem drink at servere for dine gæster.

    Orange Crusta

    Denne appelsin og cognacbaserede drink får en helt speciel konsistens, da man blandt andet bruger æg.

    Orange Tea Punch

    Opskrift på en varm punch lavet med appelsin, citron, cognac, farin og en god stærk te. En rigtig god drink at servere dine gæster, især hvis det har været en kold dag.

    Ostindisk bowle

    Denne punch er lavet med cognac, cointreau, Madeira, Rhinskvin, champagne og frisk frugt. Skal helst laves nogle timer inden servering, så det kan nå at trække - det giver nemlig den bedste smag.

    Pimm's bowle

    Opskrift på en god bowle med rom, vermouth, Pimm's no 1, sæsonens frugter og isterninger lavet af appelsinjuice. Serveres med spiselige blomster i hvilket gør bowlen extra festlig.

    Rhinksvin bowle med druer

    Opskrift på en bowle med rhinskvin, rom, mousserende vin og vindruer, som er utrolig nem at lave. Serveres iskold.

    Russisk Nytårs Punch

    Nytårspunch behøver ikke kun at drikkes nytårsaften. Denne russisk inspirerede punch kan nydes året rundt. En nem opskrift med vin, rom, sukker og citrusfrugter.

    San Francisco

    Opskrift på en lækker San Francisco drink med smag af banan, appelsin og lime. Der er også tilsat lidt grenadine som giver drinken en flot rødlig farve.

    Sex on the Beach

    Der findes et næsten uendeligt antal forskellige varianter af Sex on the Beach drinken. Dette er blot en af dem.

    Summer Wine Punch

    Denne sommer punch laves med frugter efter eget valg, så her kan du helt selv "designe" din egen punch. En god halvtør hvidvin, Cointreau og maraschino likør er udover frugten ingredienserne.

    Tebowle med frugt

    Denne tebowle laves med friske jordbær, appelsin og banan blandet med mousserende vin og te. Skal helst serveres iskold og kan derfor være god at servere f.eks. en varm sommerdag.