Med frugt - side 5

    Mon Ami

    Opskrift på Mon Ami som er lavet med hvidvin (evt. alkoholfri), limejuice og melon. En frisk og nem drink at servere for dine gæster.

    Orange Crusta

    Denne appelsin og cognacbaserede drink får en helt speciel konsistens, da man blandt andet bruger æg.

    Orange Tea Punch

    Opskrift på en varm punch lavet med appelsin, citron, cognac, farin og en god stærk te. En rigtig god drink at servere dine gæster, især hvis det har været en kold dag.

    Ostindisk bowle

    Denne punch er lavet med cognac, cointreau, Madeira, Rhinskvin, champagne og frisk frugt. Skal helst laves nogle timer inden servering, så det kan nå at trække - det giver nemlig den bedste smag.

    Pimm's bowle

    Opskrift på en god bowle med rom, vermouth, Pimm's no 1, sæsonens frugter og isterninger lavet af appelsinjuice. Serveres med spiselige blomster i hvilket gør bowlen extra festlig.

    Rhinksvin bowle med druer

    Opskrift på en bowle med rhinskvin, rom, mousserende vin og vindruer, som er utrolig nem at lave. Serveres iskold.

    Russisk Nytårs Punch

    Nytårspunch behøver ikke kun at drikkes nytårsaften. Denne russisk inspirerede punch kan nydes året rundt. En nem opskrift med vin, rom, sukker og citrusfrugter.

    San Francisco

    Opskrift på en lækker San Francisco drink med smag af banan, appelsin og lime. Der er også tilsat lidt grenadine som giver drinken en flot rødlig farve.

    Sex on the Beach

    Der findes et næsten uendeligt antal forskellige varianter af Sex on the Beach drinken. Dette er blot en af dem.

    Summer Wine Punch

    Denne sommer punch laves med frugter efter eget valg, så her kan du helt selv "designe" din egen punch. En god halvtør hvidvin, Cointreau og maraschino likør er udover frugten ingredienserne.

    Tebowle med frugt

    Denne tebowle laves med friske jordbær, appelsin og banan blandet med mousserende vin og te. Skal helst serveres iskold og kan derfor være god at servere f.eks. en varm sommerdag.

    Timon og Pumpa

    En sjov og anderledes drink med vodka, grapejuice, fanta og citronsodavand. Skal helst serveres iskold og kan pyntes med lidt passionsfrugt for at gøre den ekstra festlig.

    Tutti frutti

    Denne flotte drink har en lækker smag af jordbær, lime og ingefær. Serveres med et spyd af cocktailbær.

    Whisky Sour

    Den syrlige citronsmag og den søde sirup forenes med den skarpe whiskysmag i denne klassiske Whisky Sour.