Kompot - Opskrifter på kompot

Kompot er rigtigt godt som tilbehør til kødretter eller som en god dessert. Vi har forskellige kompotopskrifter såsom rabarberkompot og løgkompot.

        Rødløgskompot der går godt til både kød og fisk.
        Rødløgskompot

        En kompot med rødløg, balasamicoeddike og sukker, krydret til med salt og peber.

        Æblekompotten i gryden.
        Æblekompot med løg

        Dejlig æblekompot med løg - skønt tilbehør til alt fra kød og fisk til ost.

        Her er rabarberkompotten serveret til fisk og nye kartofler.
        Rabarberkompot i ovn

        En supernem opskrift på rabarberkompot i ovnen. Den skal bare prøves.

        God gammeldags rabarberkompot.
        Rabarberkompot i gryde

        Dejlig opskrift på rabarberkompot kogt i gryde. Super simpelt, men rigtig godt.

        En dejlig måde at få rabarber på.
        Rabarberkompot til kød, kylling eller dessert

        Utroligt lækker opskrift på rabarberkompot til kød, kylling eller dessert. Den kræver ovenikøbet kun to ingredienser og er derfor super nem at lave.

        Ingefæren giver rabarberkompotten et ekstra pift.
        Rabarberkompot med ingefær

        Nem rabarberkompot hvor de på én gang søde og syrlige rabarber får et ekstra friskt pift af den let bitre ingefær.

        Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler.
        Rabarberkompot med stevia

        Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.