Tunmousse - Opskrifter på Tunmousse

Tunmousse er en yderst populær forret til forskellige højtider og fester i Danmark. Se alle vores mange varianter med opskrifter på tunmousse.

Tunmousse er velegnet til forret, "det kolde bord", frokost og i madpakken.
Tunmousse med fromage frais

Blød og velsmagende tunmousse med fromage frais. Nem at lave og dejligt dekoreret. Fabelagtig som forret, formidabel til frokost og rendyrket nostalgi til sammenskudsgildet.

Her er tunmoussen pyntet med mango, avocado og rejer.
Tunmousse med skyr

Lækker cremet tunmousse med skyr og friske krydderurter samt husblas som giver den helt rigtige konsistens.

Med kapers i og som pynt på toppen.
Tunmousse med kapers

Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

Den lækreste tunmousse med avocado og grape.
Tunmousse med rejer, avocado og grapefrugt

Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.

Denne fedtfattige tunmousse er velegnet som forret serveret med friskbagt brød.
Tunmousse - fedtfattig

En fedtfattig variant af tunmousse. En rigtigt god forret.

Hvis man hælder tunmoussen i nogle små forme, behøver den kun at stå på køl i 3 timer før den er klar.
Tunmousse med husblas

Tunmousse med husblas og bouillon. Serveres med flutes og evt. en god salat. Det er også rigtigt godt som sandwichfyld.