Tunmousse - Opskrifter på Tunmousse

Tunmousse er en yderst populær forret til forskellige højtider og fester i Danmark. Se alle vores mange varianter med opskrifter på tunmousse.

Tunmousse er velegnet til forret, "det kolde bord", frokost og i madpakken.
Tunmousse

Blød og velsmagende tunmousse, nem at lave og dejligt dekoreret. Fabelagtig som forret, formidabel til frokost og rendyrket nostalgi til sammenskudsgildet.

Her er tunmoussen pyntet med mango, avocado og rejer.
Tunmousse med skyr

Lækker cremet tunmousse med skyr og friske krydderurter samt husblas som giver den helt rigtige konsistens.

Med kapers i og som pynt på toppen.
Tunmousse med kapers

Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

Tunmousse med rejer, avocado og grapefrugt

Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.

Denne fedtfattige tunmousse er velegnet som forret serveret med friskbagt brød.
Tunmousse - fedtfattig

En fedtfattig variant af tunmousse. En rigtigt god forret.

Hvis man hælder tunmoussen i nogle små forme, behøver den kun at stå på køl i 3 timer før den er klar.
Tunmousse med husblas

Tunmousse med husblas og bouillon. Serveres med flutes og evt. en god salat. Det er også rigtigt godt som sandwichfyld.

Tunfiskemousse

En dejlig mousse med tunfisk og smør.

Nem tunmousse

Tunmousse som er utroligt nem at lave samtidigt med at det smager rigtigt godt.

Tun i form

Tunret som kan bruges til eksempelvis forret. Indeholder husblas og piske samt pynt med rejer og, tomater og kaviar.

Tunmusse

Den oplagte og nemme forret at lave til dine gæster.

Tunmousse - Opskrift på tunmousse

En opskrift på tunmousse med blandt andet creme fraiche og husblas.