Tunmousse med husblas

Tunmousse med husblas og bouillon. Serveres med flutes og evt. en god salat. Det er også rigtigt godt som sandwichfyld.

Til 6 personer
  • 3 ds tun i vand
  • 1 bdt dild
  • 1 1/2 dl bouillon
  • 6 blade husblas
  • 5 dl creme fraiche
  • saft af citron efter smag
  • salt
  • peber

Husblas lægges i blød i koldt vand. Væden hældes fra tunen, og tunen moses godt sammen med den finthakkede dild. Tilsæt creme fraiche.
Husblassen vrides op og smeltes i den kogende bouillon, og køles lidt af med citronsaft, inden det tilsættes tunmassen.
Smages til med salt, peber og citronsaft. Stilles koldt i 7 timer. Serveres med flutes og evt. salat. Den kan også anvendes som fyld i en sandwich.

Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori: