Makrel - Opskrifter på makrel

Makrel er en alsidig spisefisk, som er populært på brødet til frokost eller også kan de serveres som røget eller stegt makrel til aftensmaden. Se alle vores skønne opskrifter på makrel.

En flot og velsmagende ret.
Opskrift med røget makrel

En vidunderlig opskrift med røget makrel og æg på et lag af avocadomos. Lækkert og simpelt at lave.

Lækre ruller med røget makrel.
Forret med røget makrel

Wraps fyldt med bl.a. røget makrel, rødløg og radiser. Perfekt til forretten.

Her anrettet med glaserede radiser og toppe af mayonnaise.
Røget makrel med røræg

Her finder du en lækker fiskeanretning med røget makrel og røræg på ristet rugbrød med hjemmerørt mayonnaise.

Røget makrel, flot anrettet med rygeostcreme og farverige grøntsager.
Røget makrel med rygeost

Røget makrel med en luftig creme af rygeost, nye kartofler og sprød rugbrødskrymmel, som sammen med radiser og purløg udgør en både smuk, sund og sommerlig ret.

Her kan man rigtigt se makrellernes sprøde skind.
Skindstegt makrel

Lækker opskrift på skindstegt makrel, som gør skindet sprødt samtidig med, at fisken stadig er dejligt saftig.

Anderledes pastasalat med røget makrel og en god dressing.
Pastasalat med røget makrel

En prima pastasalat med røget makrel og den perfekte dressing til. Server som tilbehør til aftensmaden eller tag med som en sund frokostsalat.

En dekorativ og lækker servering.
Blinis med røget makrel

Blinis pandekager med røget makrel, creme fraiche og rødløg udgør et dejligt måltid. En ret som du simpelthen må prøve at kaste dig ud i.

Tatar af makrel og med æg som tilbehør.
Tatar med røget makrel

Lækker tatar med røget makrel, som er både sund, flot og utrolig nem at lave. Den er ekstra lækker, når den serveres med smilende æg og ristet rugbrød.

En sund og nærende salat.
Salat med røget makrel

En dejlig og lidt anderledes salat end man måske er vant til med røget makrel, æg og ristede rugbrødstern.