Forret med røget makrel

Vi kender alle de klassiske hvedetortillas (eller "wraps"), der som oftest benyttes til mexicanske retter, men wraps er også perfekte til forretter med diverse fiskefyld.
I denne opskrift er hovedingrediensen makrel, som suppleres af creme fraiche, sprøde radiser og rødløg, der fungerer rigtig godt sammen.

Servér makrelrouladestykkerne på en bund af frisk salat med brød til.

  • Lækre ruller med røget makrel.
Til 4 personer
  • ca. 120 g røget makrelfilet
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 agurk
  • 6 radiser
  • 2 spsk kapers
  • 2 tsk sennep
  • 2 spsk creme fraiche (minimum 18%)
  • 2 tortillapandekager

Fjern skindet fra makrelfileten, og skrab det tynde fedtlag af med en kniv. Pil fisken fri for ben.
Hak rødløget meget fint. Udkern agurken og skær den i fine tern. Skær ligeledes radiserne i fine tern og hak kapers.

Rør makrel, rødløg, agurk, radiser, kapers, sennep og creme fraiche sammen i en skål. Smør derefter blandingen ud på de to tortillas, og rul dem sammen.

Skær rullerne i skiver og servér dem på en bund af salat med lækkert brød til.

Publiceret d.
05.10.11.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem