Opskrifter på drinks med rom

Hvilke drinks kan man lave med rom? Find svaret og opskrifterne her.

   Cuba Libre er en klassiker, og var ekstra populær i 70'erne.
   Cuba Libre

   Cuba Libre er en af de mest populære drinks i verden. Dette skyldes både dens smag og at den er ufatteligt nem at lave. Ingredienserne er rom og cola med isterninger og lime eller citron.

   lækker drink med rom og passoa
   God drink med rom og Passoa

   God og dejlig nem drink med rom, Passoa og lime, der skaber den perfekte balance mellem det søde og det syrlige. Drinken toppes af med danskvand, der får den til at perle på tungen.

   Ingefærdrink

   Skøn ingefærdrink med rom, whisky, lime, citron og en masse isterninger. Smagsmæssigt minder drinken lidt om en Dark and Stormy.

   Denne drink er en ægte klassiker.
   Mojito

   Se hvordan du laver den populære Mojito drink. Drinken med rom, mynteblade og limefrugt behøver nok ikke nærmere introduktion for de fleste der nyder en god drink.

   Daiquiri med appelsinsaft.
   Derby daiquiri

   En dejligt velbalanceret daiquiri med en snert af appelsin. Naturligvis baseret på lys rom og saft fra frisk frugt. Derby Daiquiri udgør en enkel og lækker drink.

   Forfriskende daiquiri med fersken.
   Frozen peach daiquiri

   Frozen peach daiquiri er en klassisk forfriskende daiquiri med saften fra bl.a. blendet fersken. Utroligt nem at lave og med ingredienser som er nemme at få fat på.

   Denne cocktail er lige så lækker, som den ser ud.
   Frozen Strawberry Daiquiri

   Lækker drinkopskrift på daiquiri med de traditionelle ingredienser samt jordbær og isterninger der lige giver et ekstra lækkert og frisk pift til smag og farve.

   Forfriskende cocktail med tranebærsaft.
   Cranberry daiquiri

   Variant af daiquiri med tranebærsaft, som gør den sædvanlige daiquiri drink endnu mere forfriskende. Alle ingredienser blendes sammen. Simpelt og lækkert.

   Fantastisk velkomstdrink med både hvidvin, rom og et strejf af hyldeblomst.
   Velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom

   Festlig og lækker velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom. Smager dejligt af sol og sommer, og de mange friske bær giver en fantastisk sødme til hvidvinen.

   I denne velkomstdrink er den traditionelle mojito peppet op med lækre rabarber.
   Velkomstdrink med rabarber

   Vildt lækker velkomstdrinks med rabarber, der ligesom den traditionelle mojito indeholder rom, mynte, lime og danskvand. Denne udgave er blot peppet op med rabarber, der gør den ekstra sød og frisk i smagen.

   Med Sprite er det ekstra nemt at lave en god mojito.
   Mojito - opskrift med Sprite

   Nem opskrift på mojito med Sprite i stedet for danskvand og sukkerlage/sirup.

   Lækker og sød mojito med appelsin.
   Mojito med appelsin

   Super festlig mojito med appelsin, der tager drinken til helt nye dimensioner. Kombinationen af rørsukker og mynte smager fantastisk sammen med den friske smag af citrus.

   Skøn mojito med hindbær, der giver en sød og frisk smag.
   Mojito med hindbær

   Virkelig lækker og anderledes udgave af den traditionelle mojito. Her har drinken smag af hindbær, der giver en dejlig frisk og sød smag til myntedrikken.

   Velkomstdrink med rom - Mojito Royal

   Lækker velkomstdrink med rom, lime og mynte samt sød mousserende vin (f.eks. Asti eller Verdi) eller champagne - en luksusudgave af den populære mojito, som nok skal sætte gang i festen.

   Den ser farlig ud, men smager djævelsk godt.
   Green devil

   På trods af dens djævelske navn og farlige udseende, er der ingen grund til at holde sig tilbage, for denne drink smager rigtigt godt.