Daiquiris - de bedste opskrifter på daiquiris

Daiquiris er forfriskende drinks med rom, frugt og en masse isterninger. Her har jeg samlet de bedste opskrifter med alt fra hindbær, mango og lime til den klassiske frozen strawberry daiquiri.

Daiquiri er en af de klassiske drinks - og så er den nem at lave.
Daiquiri

Den oprindelige daiquiri med rom og limesaft. Den syrlige lime og sødmen fra rommen og sukkeret udgør sammen med de kolde isterninger en forfriskende cocktail.

Denne cocktail er lige så lækker, som den ser ud.
Frozen Strawberry Daiquiri

Frozen strawberry daiquiri med det helt rigtige blandingsforhold mellem jordbær og rom. Den smager dejligt sødt og minder om en lækker slush ice.

Daiquiri med appelsinsaft.
Derby daiquiri

En dejligt velbalanceret daiquiri med en snert af appelsin. Naturligvis baseret på lys rom og saft fra frisk frugt. Derby Daiquiri udgør en enkel og lækker drink.

Forfriskende cocktail med tranebærsaft.
Cranberry daiquiri

Variant af daiquiri med tranebærsaft, som gør den sædvanlige daiquiri drink endnu mere forfriskende. Alle ingredienser blendes sammen. Simpelt og lækkert.

Forfriskende daiquiri med fersken.
Frozen peach daiquiri

Frozen peach daiquiri er en klassisk forfriskende daiquiri med saften fra bl.a. blendet fersken. Utroligt nem at lave og med ingredienser som er nemme at få fat på.

Cremet daiquiri med banan.
Banan daiquiri

En almindelig daiquiri med blendet banan tilsat. Smager himmelsk og har en dejlig cremet og blød konsistens. En flot og indbydende drink.

Fantastisk cocktail med blåbær.
Blåbær daiquiri

Ligger du inde med en masse friske blåbær, så er Blueberry daiquiri er en fantastisk måde at bruge dem på. En flot og velsmagende cocktail.

Hvad med en drink til dessert?
Daiquiri med vanilleis

En daiquiri med vanilleis er en vidunderlig og forfriskende dessert, som eventuelt kan ledsages af et lille stykke chokoladekage.

Iskold daiquiri med hindbær.
Frozen raspberry daiquiri

Nyd denne iskolde daiquiri med hindbær på en varm sommerdag eller når du bare gerne vil drømme dig væk til varmere himmelstrøg. Flot og lækker lille cocktail.

Jordbær Daiquiri er - forståeligt nok - en populær drink.
Jordbær Daiquiri

Jordbær daquiries er altid et hit, da det er en frisk og velsmagende drink. Det kræver dog en blender til at give drinken den helt rigtig smoothie konsistens.

Klassisk daiquiri med limesaft.
Lime daiquiri

Den berømte cubanske drink daiquri er med lime, rom og rørsukker. Her er opskriften lime daiquri med flormelis, limesaft og rom.

Drinken smager bedst, hvis du skræller ferskenen, men så ser den til gengæld ikke så flot ud.
Peach daiquiri

Peach daiquiri er traditionel daiquiri tilsat fersken og orange curacao. Daiquiri er altid god til at frembringe lidt tropisk stemning selv på de nordiske breddegrader.

Daiquiri med hindbær.
Raspberry daiquiri

Lav nogle dejlige forfriskende og bløde daiquiris med hindbær, rom, limesaft, sukker og is. En smuk drink som passer til både stille aftener og festlige lejligheder.

Ikke uden grund, er strawberry daiquiri manges favorit-cocktail.
Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri er en utrolig populær drink og kræver udover ingredienserne blot en blender. Er rigtig god om sommeren hvor man har lyst til en kølig og frisk drink.

Lemon Daiquiri Punch

Rommen blandet med citronsmagen og Curacao er virkeligt velsmagende.