Tatar - Opskrifter på tatar

Tatar er typisk lavet af råt oksekød, men kan også laves med mange andre ingredienser såsom laks og makrel. Se alle de forskellige tataropskrifter her.

        Tatar af makrel og med æg som tilbehør.
        Tatar med røget makrel

        Lækker tatar med røget makrel, som er både sund, flot og utrolig nem at lave. Den er ekstra lækker, når den serveres med smilende æg og ristet rugbrød.

        Fantastisk tuntatar med ristede sesamfrø på toppen.
        Tuntatar med wasabi

        Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.

        Laksetatar med æbler og fine, sarte kulører.
        Laksetatar med æbler

        Vil du servere laksetatar til forret? Prøv den med æbler! Indbydende ser den ud og du kan bide skeer på at skinnet ikke bedrager. Kan også smøres på brød.

        Simpelt og lækkert.
        Laksetatar

        Laksetatar er adelig i forretternes overdårdige univers. Den er nemlig både hurtig at lave, sund, smuk og fedtfattig. Kan også spises som et godt, lille mellemmåltid.

        Laksetatar med ingefær

        God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

        Tatar

        Fantastisk tataropskrift med blandt andet sennepssauce.

        Tatar opskrift

        Den klassiske tataropskrift med oksekød. Her gøres der lidt ud af pynt og tilbehør.

        Tomat tatar

        Tomattatar er meget let at lave. Indeholder salat, tomat løg, peberrod, persille og rå æggeblomme. Server rugbrød til.