Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Tatar - Opskrifter på tatar

Tatar er typisk lavet af råt oksekød, men kan også laves med mange andre ingredienser såsom laks og makrel. Se alle de forskellige tataropskrifter her.

  • Laksetatar
        Tatar af makrel og med æg som tilbehør.
        Tatar med røget makrel

        Lækker tatar med røget makrel, som er både sund, flot og utrolig nem at lave. Den er ekstra lækker, når den serveres med smilende æg og ristet rugbrød.

        Smugkig på ingredienser
        • 1/4 agurk
        • 1/2 rødløg
        • 1 spsk dijonsennep
        • 100 g røget makrel
        • salt
        • peber
        • rugbrød
        • æg
        Fantastisk tuntatar med ristede sesamfrø på toppen.
        Tuntatar med wasabi

        Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 25 g sesamfrø
        • 25 g wasabi
        • 1 spsk sojasauce
        • 50 g syltet ingefær (ligesom det der bruges til sushi)
        • 400 g tun (rå)
        Simpelt og lækkert.
        Laksetatar

        Laksetatar er adelig i forretternes overdårdige univers. Den er nemlig både hurtig at lave, sund, smuk og fedtfattig. Kan også spises som et godt, lille mellemmåltid.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 500 g laks
        • saften fra 1 citron
        • 1 rødløg (hakket)
        • 1/2 bdt dild (hakket)
        • 1/2 bdt purløg (hakket)
        • basilikum (Friskhakket)
        • salat (blade)
        • salt
        • peber
        • brød
        Laksetatar med æbler og fine, sarte kulører.
        Laksetatar med æbler

        Vil du servere laksetatar til forret? Prøv den med æbler! Indbydende ser den ud og du kan bide skeer på at skinnet ikke bedrager. Kan også smøres på brød.

        Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
        • 200 g laks (rå laks som har været frosset ned eller røget laks)
        • 1/2 rødløg
        • 1/3 agurk
        • 3 spsk skyr
        • citronsaft (eller limesaft)
        • salt
        • peber
        • 1 håndfuld frisk mynte
        • 1 æble
        Anretning af asiatisk inspireret laksetatar med ingefær, lime og forårsløg.
        Asiatisk laksetatar med ingefær

        God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

        Smugkig på ingredienser
        • 200 g laks (røget eller fersk)
        • 4 spsk ingefær
        • 8 forårsløg
        • 1/2 agurk
        • saften fra 1 limefrugt
        • salt
        • peber
        • flødeost (kan udelades)
        • brød (kan udelades)
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2023