Laksetatar

Laksetatar er en simpel og ikke særlig tidskrævende anretning. Alligevel er den fuld af smag, gavmildt tildelt af løg, friske krydderurter og selvfølgelig den velsmagende fisk selv. Desuden er den utrolig dekorativ med de flotte lyserøde og grønne kulører og derved især velegnet som en forret til middagsselskabet.

Til 4 personer
  • 500 g laks
  • saften fra 1 citron
  • 1 rødløg (hakket)
  • 1/2 bdt dild (hakket)
  • 1/2 bdt purløg (hakket)
  • basilikum (Friskhakket)
  • salat (blade)
  • salt
  • peber
  • brød

Hak laksen fint og dryp citronsaft over. Tilsæt rødløg, dild, purløg, basilikum, salt og peber. Rør det godt sammen. Læg salatblade på et lille fad. Læg lakseblandingen på.

Servér med godt brød.

Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori: