Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Julepunch

Det er vigtigt når man varmer drinks med alkohol at man ikke skruer for meget op for varmen så det begynder at koge - det nedsætter nemlig alkoholindholdet væsentligt.

Hvis man stadig vil bibeholde alkoholprocenten skal man være tålmodig og sørge for at bruge en svag varme.

Ingredienser

til 1 bowle
  • skræl og saft af 1 økologisk appelsin
  • saft af 1 citron
  • 1⁄2 l rødvin
  • 1⁄2 l hvidvin
  • 160 g sukker
  • 1 kanelstang
  • 10 hele nelliker
  • 1 kop te (stærk)
  • 2 dl rom eller cognac

Vinene hældes i en gryde og der tilsættes citrussaftene samt skræl, krydderier og sukker.
Lad blandingen simre, det må dog ikke nå kogepunktet.

Gryden tages nu af varmen og rom/cognac hældes i.
Si punchen gennem et kaffefilter og i en stor kande eller bowle.

Julepunchen kan nu serveres.

Annonce
Publiceret d.
30.07.03.
Kategori:
Drinksopskrifter ›
Juledrinks
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Jule gin og tonic
Jule Aperol Spritz
Ris a la mande shots
Juledrink
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025