Juledrinks - Opskrifter på drinks til jul

Julen handler ikke kun om mad. Den handler også om juledrinks (og hygge, naturligvis). Spred fortryllende stemning med en smuk, rød drink eller brug opskrifterne på gløgg og julepunch til frokosten.

Den boblende prosecco hældes til slut over jule aperol spritzen
Jule Aperol Spritz

Fantastisk version af Aperol Spritz, der både er sød, frisk og julet. Det bliver med garanti en nyklassiker til julefrokosten eller juleaften.

Marcipangris fortolket som drink er nu også ganske lækkert.
Marcipangris-shots

Mega gode marcipangris-shots, der smager skønt af julehygge. Brug dem som et festligt indslag eller en sjov mandelgave til de voksne.

En skøn GT'er i juleklæder med kirsebærvin og appelsin - den smager drøngodt
Jule gin og tonic

Julen kan kun blive ekstra god med denne suveræne jule gin og tonic. Kombinationen af kirsebærvin og appelsin sender julestemningen helt i vejret.

Vaniljeflødeskummet pryder toppen af de flotte shots, der smager af ris a la mande.
Ris a la mande shots

Super gode shots, der smager skønt af ris a la mande. De bliver med garanti et populært indslag ved festlige lejligheder.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Guffen på toppen af kransekageshotsene kan brændes forsigtigt med en gasbrænder.
Kransekageshots

Vildt lækre kransekageshots med Galliano, Amaretto og guf på toppen, som tilsammen giver den helt perfekte kransekagesmag. Perfekt til nytår eller andre festlige lejligheder, hvor kransekage er et must.

Dejlig julekaffe med kanel, vanilje, sukker og nelliker
Julekaffe

Super lækker julekaffe, der smager dejligt af kanel, vaniljesukker og nelliker. Den er nem at lave, og så dufter den tilmed af jul.

Børnegløgg

Opskrift på en børnevenlig gløgg som smager dejligt af jul og hygge. Server den for børnene så de også kan være med til at "drikke gløgg" sammen med æbleskiverne.

Julepunch

Denne julepunch er god hvis du ønsker et alternativ til den traditionelle Gløgg. Punchen indeholder bl.a. rød- og hvidvin samt forskellige lækre krydderier.

Russisk Nytårs Punch

Nytårspunch behøver ikke kun at drikkes nytårsaften. Denne russisk inspirerede punch kan nydes året rundt. En nem opskrift med vin, rom, sukker og citrusfrugter.

Glühwein

Glühwein er en type af rødvin tilsat krydderier som kanel og nelliker. Den drikkes varm.