Juledrinks - Opskrifter på drinks til jul

Julen handler ikke kun om mad. Den handler også om juledrinks (og hygge, naturligvis). Spred fortryllende stemning med en smuk, rød drink eller brug opskrifterne på gløgg og julepunch til frokosten.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Dejlig julekaffe med kanel, vanilje, sukker og nelliker
Julekaffe

Super lækker julekaffe, der smager dejligt af kanel, vaniljesukker og nelliker. Den er nem at lave, og så dufter den tilmed af jul.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Champagne Jul

Opskrift på en champagnedrink til jul som skal forberedes dagen inden servering. Lavet med sportssodavand, champagne og nelliker.

Børnegløgg

Opskrift på en børnevenlig gløgg som smager dejligt af jul og hygge. Server den for børnene så de også kan være med til at "drikke gløgg" sammen med æbleskiverne.

Egg Nog

Prøv denne opskrift på traditionel "egg nog". Som navnet antyder indeholder den æg som er blandet med bl.a. mælk, kanel, sukker og vanilleessens.

Julepunch

Denne julepunch er god hvis du ønsker et alternativ til den traditionelle Gløgg. Punchen indeholder bl.a. rød- og hvidvin samt forskellige lækre krydderier.

Kærlighedsglögg

En glögg lidt ud over det sædvanlige. Til når der rigtigt skal forkæles og hygges igennem.

Russisk Nytårs Punch

Nytårspunch behøver ikke kun at drikkes nytårsaften. Denne russisk inspirerede punch kan nydes året rundt. En nem opskrift med vin, rom, sukker og citrusfrugter.

Brain Tumor

En drink som smager godt, men ser helt forfærdelig ud, men det er selvfølgelig også meningen.

Glühwein

Glühwein er en type af rødvin tilsat krydderier som kanel og nelliker. Den drikkes varm.