Drinksopskrifter - Nemme opskrifter på drinks

Et festfyrværkeri af farvestrålende drinksopskrifter. Vælg mellem lette, forfriskende drinks med eksempelvis jägermeister, vodka, whisky eller uden alkohol. Noget for enhver smag til enhver lejlighed.

Denne cocktail er lige så lækker, som den ser ud.
Frozen Strawberry Daiquiri

Lækker drinkopskrift på daiquiri med de traditionelle ingredienser samt jordbær og isterninger der lige giver et ekstra lækkert og frisk pift til smag og farve.

Lækre shots der smager af traditionel dansk æblekage med flødeskum og vanilje
Æblekageshots – shots der smager af æblekage

Æblekageshots laves på æblejuice og Galliano, og de smager virkelig af æblekage. De toppes af med friskpisket flødeskum, der lige sætter prikken over i’et.

Skumbanan drink med vodka

Dejlig drink der kaldes skumbanan, fordi den er en blanding af vodka, Pisang Ambon og kakaomælk. Drinken smager ekstra godt, hvis den serveres kold med isterninger i.

Her er den originale opskrift på drinken champagnebrus lavet på Cuba caramel, Rose's lime og grøn sodavand
Champagnebrus - den originale opskrift

Her har du den mest kendte opskrift på champagnebrus. Denne drink er nemlig lavet med cuba caramel, grøn sodavand og lime.

Fantastisk velkomstdrink med både hvidvin, rom og et strejf af hyldeblomst.
Velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom

Festlig og lækker velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom. Smager dejligt af sol og sommer, og de mange friske bær giver en fantastisk sødme til hvidvinen.

Filur bowle er en festlig og lækker drink
Filur bowle - med rigtige Filur is

God bowle som smager nøjagtig som filur is. Filur bowlen er oplagt at servere til en sommerfest eller som en festlig velkomstdrink.

Den friske appelsinsaft smager super godt sammen med whisky og Cointreau i denne herlige drink.
Drink med whisky og Cointreau

Fantastisk drink med whisky, Cointreau og appelsinsaft, som smager forrygende sammen, og så ser drinken flot og festlig ud.

God drink med Pernod

Virkelig god drink med Pernod, der giver en skøn lakridsagtig smag. Det passer perfekt med den syrlige sodavand, og de friske agurker sætter lige prikken over i’et.

Skøn iskaffe med cremet Baileys
Iskaffe med Baileys

Skøn og meget simpel drink med iskaffe og Baileys. Drinken smager skønt af iskold kaffe, og så får den en lækker cremet konsistens.

Fantastisk friske og smukke mojitos kan sagtens laves uden alkohol.
Mojito uden alkohol

En fantastisk mojito, som ikke indeholder alkohol, men til gengæld stadig gode sager som frisk mynte, syrlig lime, sødt rørsukker og sprudlende danskvand.

Super god punch med vodka og andre dejlige sager.
Punch med vodka

Dejlig nem opskrift på lækker punch med vodka, Cointreau, Redbull og Fanta Exotic, der tilsammen giver en skøn eksotisk drink.

Vandmelon-drinks med vodka og champagne

Dejlig frisk vandmelon, sprudlende champagne, syrlig limesaft og vodka, der tilsammen giver de flotteste lyserøde drinks. Ideelle som velkomstdrinks.

Simpel velkomstdrink uden alkohol, men med en skøn smag.
Velkomstdrink med hyldeblomst uden alkohol

Smukke som stjerneklare nætter. Glæd gæsterne med kølige velkomstdrinks med hyldeblomst og dekorative bær. Uden alkohol - så alle kan være med.

Gammel have

En forfriskende drink, som man kan være flere om at dele. Den er dog mest kendt på Lolland, Falster og Sydsjælland.

White Russian

White Russian er ofte beskrevet som en kvindedrink, men kan sagtens nydes af begge køn. Drinken har en dejlig blød smag.