Gin Cassis

Creme de Cassis er oprindeligt en fransk likør lavet af solbær, som knuses og væddes i ethanol for derefter at få tilsat sukker. Det bruges i mange drinks, og i denne drink med gin giver det en dejlig sødme og en flot rød farve.

Ingredienser
  • 3 cl gin
  • 3 cl creme de cassis (eller en anden solbærlikør)
  • 1 1/2 cl citronsaft (friskpresset)
  • isterninger
  • 1 skive citron

Kom gin, Creme de Cassis og citronsaft i en shaker.
Fyld halvt op med isterninger, og ryst det godt i ca. 30 sekunder. Jo hårdere du ryster drinken, desto koldere bliver den.

Hæld drinken gennem en sigte op i et cocktailglas, og kom et par nye isterninger i toppen, hvis der er plads til det.

Pynt med en citronskive på kanten af glasset.

Tip:
Hvis du vil gøre drinken endnu mere lækker, kan du med fordel si citronsaften i shakeren. Smagen er den samme, men drinken bliver mere elegant at se på, når der ikke ligger små citronstykker i.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori: