Sommerpasta

Let sommerpasta, som er nem at lave og smager ekstra godt på varme sommerdage. I den simple ret er krydringen afgørende; hvidløg og frisk basilikum giver en dejlig, frisk smag. Server gerne med et drys parmesan.

Til 3 personer
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 spsk timian
  • 20 sorte oliven uden sten
  • 250 g pasta
  • 1/2 tsk sukker (kan udelades)
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 3 spsk revet parmesanost

Hak løg og hvidløg, og steg dem i olien ved middel varme til de er blanke og svundet lidt ind.

Tilsæt hakkede tomater og timian. Hak de sorte oliven og kom dem i saucen. Lad det simre mens pastaen koges i en gryde med vand.

Smag saucen til med sukker, salt og peber. Vend den kogte pasta og frisk basilikum i.

Kan serveres både varm og kold med revet parmesan på toppen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: