Frisk pasta med rejer, spinat og tomat

Frisk pasta med kæmperejer, spinat og tomat smager helt vildt godt og er samtidig supernemt at lave. En lækker ret, der både kan serveres i hverdagen og til gæster.

Til 2 personer
  • 300 g kæmperejer (forkogte, fra frost)
  • 1/2 dl olie (+ ekstra til stegning)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk salt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 tsk rosmarin
  • 250 g frisk pasta
  • 100 g spinat
  • 1 dl tomatpassata (eller pastasauce)
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt
  • peber
  • parmesanost eller Vesterhavsost

Kom rejerne i en skål. Hæld olie i et decilitermål, og pres hvidløget heri. Krydr med chili og salt, og rør det godt sammen. Hæld olieblandingen ud over rejerne, og lad dem stå og tø op og marinere.

Skyl og halvér tomaterne. Bland dem sammen med lidt olie og rosmarin, og stil dem til side. Skyl spinaten, og stil den til side.

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Hæld overskydende væske fra rejerne, og steg dem ved høj varme på en pande. Tag dem af, og læg dem til side. Svits tomaterne, og kom så spinaten på panden. Hæld vandet fra pastaen, og kom pasta og tomatpassata på panden. Skyl og hak basilikum. Bland alle ingredienserne godt sammen, og krydr med frisk basilikum, salt og peber.

Riv lidt friskrevet ost henover pastaen, og servér.

Indsendt af
d.
06.10.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.10.16.
Kategori: