Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Orly dej (Dej til friture)

Orly dej er en fransk klassiker. Den bruges til at fritere alt muligt forskelligt med, fra grøntsager til fisk og skaldyr. Dejen skal bruges, så snart æggehviderne er vendt i.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 4 dl øl
  • 2 dl vand (Lunkent)
  • 1 dl olie
  • sukker
  • salt
  • 500 g mel
  • 4 æggehvider

Pisk æg, øl, vand og olie sammen, og piske sukker, salt og mel i. Pisk, til dejen er glat.

Lad dejen hvile i en time.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen.

Dyp de ting, der skal friteres, i dejen. Lad dem dryppe lidt af, og kom dem ned i fritureolien.

Annonce
Publiceret d.
28.10.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Bageopskrifter ›
Dej
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Pizzadej
Sød mørdej
Dumplings dej
Forårsrulledej - hjemmelavet dej til forårsruller
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025