Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Orly dej (Dej til friture)

Orly dej er en fransk klassiker. Den bruges til at fritere alt muligt forskelligt med, fra grøntsager til fisk og skaldyr. Dejen skal bruges, så snart æggehviderne er vendt i.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 4 dl øl
  • 2 dl vand (Lunkent)
  • 1 dl olie
  • sukker
  • salt
  • 500 g mel
  • 4 æggehvider

Pisk æg, øl, vand og olie sammen, og piske sukker, salt og mel i. Pisk, til dejen er glat.

Lad dejen hvile i en time.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen.

Dyp de ting, der skal friteres, i dejen. Lad dem dryppe lidt af, og kom dem ned i fritureolien.

Annonce
Publiceret d.
28.10.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Bageopskrifter ›
Dej
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Koldhævet snobrødsdej
Pizzadej - Opskrift på pizzadej
Snobrød uden gær (hurtig snobrødsdej)
Galette - nem tærte med lækkert fyld
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023