Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Semuljegrød

Semuljegrød er en ultra billig og nem ret at lave, og den kan serveres som risengrød med kanel, sukker og smør. Grøden kan både laves til morgenmad, frokost og aftensmad, ligesom den kan bruges som dessert.

Ingredienser

til 5 personer
  • 2 kopper semuljegryn
  • 2 1/2 l mælk
  • meljævning
  • salt
  • smør
  • sukker
  • kanel

Rør semuljegryn sammen med 1/5 af mælken. Tilsæt resten af mælken lidt efter lidt, og sæt blandingen over varmen.

Hæld jævning i under hurtig omrøring, når grøden koger. Lad den koge i ca. 20 minutter. Smag til med salt.

Server semuljegrøden med smør, sukker og kanel.

Annonce

Tip

Se blandingsforhold for kanelsukker her

Publiceret d.
01.11.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Dansk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Frikadeller med grønkål
Forloren hare a la farmor med svinekød
Svensk pølseret med grøntsager
Frikadeller med havregryn
Annonce
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023