Hønsesalat med skyr

Den klassiske hønsesalat er her lavet med skyr, som giver den et højere proteinindhold og lavere fedtindhold, og du kan derfor med god samvittighed komme lidt ekstra hønsesalat på brødet.

Til 8 personer
  • 400 g kylling (kogt eller stegt - jeg brugte kyllingebryster)
  • 400 g champignoner
  • 200 g bacontern
  • 400 skyr
  • 2 spsk dijonsennep
  • evt. 2 spsk mayonnaise
  • 150 g hvide asparges på glas
  • evt. salt
  • peber
  • 1 bdt purløg

Skær kyllingekødet i små tern.

Skyl champignonerne, og skær dem i tern. Læg dem til side.

Steg baconternene på en pande, til de er gyldne. Læg dem derefter på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.

Steg champignonerne i baconfedtet på panden, indtil væsken i champignonerne er fordampet.

Bland dem sammen med kyllingeternene, skyr, sennep og evt. mayonnaise.

Lad de hvide asparges dryppe af, og skær dem i mindre stykker. Bland dem i hønsesalaten.

Smag til med peber og evt. en smule salt, men husk at baconen også er salt.

Server hønsesalaten med baconternene og finthakket purløg på toppen.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori: