Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Rødkål med æbler

Sådan laver du en god rødkål til en julefrokost eller en flæskesteg.

Ingredienser

  • 1 hoved rødkål
  • 20 g smør
  • 2 æbler (cox orange el. Belle de boskop)
  • 1/2 dl vand
  • salt
  • sukker
  • eddike
  • ribssaft

Du starter med at fjerne de yderste blade fra kålhovedet, som herefter deles i 8 dele. Hver eneste del snittes fint (stokken kasseres).

Smørret smeltes i en gryde og vandet hældes ved sammen med den snittede kål og de groftrevne æbler. Tilsæt disse ting lidt efter lidt.
Det hele skal koge indtil det er mørt.

Smages til med eddike, evt sukker, ribssaft og måske salt.

Annonce
Publiceret d.
23.12.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Dansk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Tarteletter til vegetar
Koteletter i fad med grøntsager
Karbonader i ovn - nem opskrift hvor tilbehøret laves i samme fad
Brændende kærlighed - opskrift med grøntsager
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023