Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Russisk Rødbedesuppe

Kødet koges langsomt indtil det er mørt. Rødbeder rives og selleri og hvidkål snittes før de svitses. Så kommes de i suppen og simrer i en time mere.

Ingredienser

  • 1 kg oksetværreb
  • 500 g hvidkål
  • 400 g rødbeder
  • 15 g smør
  • 1 bdt persille
  • 1/2 knoldselleri
  • 3 fed hvidløg (knust)
  • peber
  • salt

Bring langsomt kødet i kog i vandet og skum herefter suppen. Kødet skal nu simre til det er halvmørt, det tager cirka en time. Rødbederne rives på den grove side af et råkostjern. Selleri og hvidkål snittes fint. Alle grøntsagerne svitses nu i smør - dog uden at brunes. Kom dem nu i gryden til kødet sammen med persillen, hvidløgene og salt og peber. Suppen simrer nu en times tid mere, til kødet er helt mørt.
Fjern kødet fra gryden, skær det i strimler og læg det tilbage.
Smages til med salt og peber.

Annonce
Publiceret d.
02.01.05.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Europæisk ›
Russisk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Russerbøf
Vegetariske pirogger
Blinis med røget makrel
Pirogger med grøntsager og ost
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023