Russiske Opskrifter - Opskrifter på Russisk Mad

Det russiske køkken har nogle helt særlige kendetegn og retter som det er kendt for såsom borscht, rødbedesuppe og rødbedesalat. Der findes dog også mange andre dejlige opskrifter på russisk mad som du kan se i denne kategori.

Her er piroggerne skåret over så man kan se fyldet.
Vegetariske pirogger

Lav dejlige vegetariske pirogger med fyld af gode grøntsager og ost. En herlig opskrift, som alle kan lave og som smager vidunderligt.

Pirog med grøntsagsfyld.
Pirogger med grøntsager og ost

Pirogger som er uhyre simple at lave med fyld af forskellige grøntsager og ost.

Lækker Bøf Stroganoff med sprød bacon, der giver en lækker smag. Her serveret med ris.
Bøf Stroganoff med bacon

Cremet og fløjlsblød Bøf Stroganof, der her er ledsaget af sprødstegt bacon. Retten er utrolig let at lave, og kødet bliver mere mørt og lækker, jo længere det står og simrer i saucen.

Simpelt og godt på tallerkenen.
Bøf Stroganoff

Den helt klassiske og lækre opskrift på bøf stroganoff med oksekød. Det er meget nemt at lave og utroligt lækkert. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.

En dekorativ og lækker servering.
Blinis med røget makrel

Blinis pandekager med røget makrel, creme fraiche og rødløg udgør et dejligt måltid. En ret som du simpelthen må prøve at kaste dig ud i.

Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
Blinis med laks

De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.

Blinis toppet med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg - lækker forret
Blinis med stenbiderrogn

Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.

Et fad fyldt med små hjemmelavede blinis pandekager.
Blinis pandekager

Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.

Lækre små blinis med flødeostecreme, rogn og blødkogt æg
Blinis med rogn og æg

Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.

Kartoffelmos og bøf stroganoff lefler måske ikke for synet, men for tungen til gengæld.
Bøf Stroganoff med kartoffelmos

Traditionel hovedret, som mætter alle munde i familien. Bøf stroganoff med kartoffelmos har en lækker, blød konsistens. Den gemmer på skært kød og gode grøntsager.

Lækre bøffer med karakteristisk smag af sennep og peberrod.
Russerbøf

Russerbøf er oksefilet med sennep og revet peberrod smurt over. Serveres med kartofler og en god øl.

Russisk Rødbedesuppe

Kødet koges langsomt indtil det er mørt. Rødbeder rives og selleri og hvidkål snittes før de svitses. Så kommes de i suppen og simrer i en time mere.