Tomatsauce til pasta

Selvom denne tomatsauce er super nem, er den stadig fuld af smag. Et perfekt kompliment til din pasta.

Til 4 personer
  • 1 løg (stort)
  • 2 fed hvidløg efter smag
  • lidt olie
  • ca. 30 g soltørrede tomater
  • 1 ds tomatpuré
  • 1 ds flåede tomater (hakket)
  • 1 dl vand
  • 2 spsk basilikum (friskhakket)
  • 2 dl fløde
  • salt paprika

Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i olien, de soltørrede tomater hakkes og tilsættes. Herefter tilsættes konc. pure, fl. tomater og basilikum, salt og paprika. Saucen småsimre ca. 1/2 time til den er blevet lidt tyk, fløden tilsættes og saucen koger op og smages til, og er klar til servering.

Sammen med frisk pasta er det en ret i sig selv, men kan også bruges sammen med f.eks. stegt kød.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori: