Wok mad
Asiatisk wok mad med blandt andet kalkun, gulerødder og broccoli i en sauce af kokosmælk.
Ingredienser
til 2 personer- 225 g kalkunkød
 - 6 gulerødder
 - 4 spsk olivenolie (stegning)
 - 3 1⁄2 fed hvidløg (presset)
 - 1⁄2 hoved broccoli
 - 1 1⁄2 peberfrugt
 - 1 1⁄2 tsk ingefær (revet)
 - 1 porre
 - salt
 - peber
 - paprika
 - kokosmælk
 - spirer (mix)
 
Først skæres gulerødderne i små stænger. Broccolien plukkes i små buketter og peberfrugterne og porren skæres i tynde strimler. Spirermixet skyldes sammen de øvrige grønsager. Hæld olivenolien i wokken. Kom ingefæren og hvidløget i når olien er varm. Kom kødet i efter nogle minutter. Krydder med salt, peber og paprika når kødet er hvidt. Herefter kommes gulerødder og broccoli i. Efter 1-2 minutter, kommes peberfrugter, porre og spiremix i og hæld nu kokosmælken over. Lad retten stå og simre i 5-10 min, alt efter hvor bløde/hårde grønsager man ønsker. Kan smages til med lidt salt og peber.