Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Små sushi opskrifter

Sushi opskrift med kinarejer og risboller.

Ingredienser

  • 4 kinarejer (store, ferske og optøede)
  • 1 1/2 strimmel tang
  • 4 ris (boller)
  • en smule wasabi

Til at starte med tager man et lille tyndt træspyd som stikkes langs maven på de optøede rejer. Rejerne rettes på den måde helt ud. Derefter dyppes de i kogende vand i præcis 3 min, kom lidt salt i vandet. Herefter tages de hurtigt op igen og lægges i meget koldt vand et halvt min. Nu slås de ud i en sigte. Rejerne pilles, skallen skal man lade sidde på halespidsen.
Herefter flækkes rejerne halvt igennem på undersiden. Tarmtråden hives ud. En reje lægges hen over en aflang risbolle. Man kan smørre undersiden af risbollen med en lille smule grøn sennep. Herefter rulles en smal strimmel tang omkring anretningen.
Til sidst klæbes det sammen med et par riskorn.

Annonce
Publiceret d.
16.04.05.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Asiatisk mad ›
Japansk mad ›
Sushi
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Maki med laks
Hjemmelavet sushi med rejer
Nem hjemmelavet sushi med laks
Sashimi med tun og laks
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023