Sushi - Opskrifter på sushi

Med disse opskrifter er det utroligt nemt at lave sushi selv. Ingredienserne er nemme at få fat i, og de hurtige opskrifter hjælper dig til at lave det lækreste sushi.

Californiaruller smager fantastisk og er nemme at lave.
California makirulle

Californiaruller er en meget populær sushivariant. Her kan du se, hvordan du laver en klassisk california makirulle med de rigtige ingredienser.

Lækker inside-out sushi
Inside out sushiruller

Inside out sushiruller med agurk, rejer, avocado og flødeost. Det er ikke svært at lave, smager fantastisk og er samtidig dekorativt.

Kun fantasien sætter grænser og det er sjovt at prøve forskellige sammensætninger.
Makiruller

Makiruller er en klassisk sushiret og fremstilles i mange forskellige varianter, former og tykkelser. Man kan selv bestemme sammensætningen af fyldet. Her er nogle gode forslag.

Lag på lag sushi.
Vegetariske sushi firkanter

En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.

En herlig sushivariant med tofu.
Vegetar inside-out sushirulle

En dejlig vegetarisk sushiret. Inside out med blandt andet tofu, forårsløg og rød peber. Oplagt som forret, snack eller som del af en større sushimenu.

Forskellige nigirivarianter.
Nigiri sushi

Nigiri sushi er meget simpelt at lave og kan varieres alt efter smag. En fast del af enhver sushimenu.

Hjemmelavet sushi er bare for lækkert - især inside out modellen med laks
Hjemmelavet inside out sushi med laks

Ultra lækre hjemmelavet inside out sushi fyldt med laks og agurk og pyntet med cremet avocado og spicy chilimayonnaise. Det er virkelig en showstopper, der ovenikøbet smager forrygende.

Simpelt og lækkert er essensen af disse hjemmelavede sushi med rejer
Hjemmelavet sushi med rejer

Hjemmelavet sushi er både sjovt at lave og virkelig lækkert. I denne opskrift fyldes makirullerne med rejer, agurk og dild, der tilsammen giver en lækker nordisk smag til den japanske klassiker.

Nem hjemmelavet sushi med laks

Dejlig nem opskrift på hjemmelavet sushi med laks, avocado og agurk. Sushien ligner små stykker konfekt, og de smager ekstra godt, hvis de bliver dyppet i lidt soyasauce.

Flotte nigiri med laks og kapers.
Nigiri med laks

Nigiri sushi tager sig godt ud som en flot forret i sig selv eller som en divergerende type blandt andre i sushimenuen. Og så er det dejligt nemt at lave.

Flot og lækker sushi.
Laksetataki

En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.

Maki med laks smager ekstra godt med lidt krydderost i.
Maki med laks

Maki med laks kan enkelt laves derhjemme. Du skal bare sørge for at have det nødvendige sushiudstyr og god fisk før du kan gå i gang med denne sunde og gode fiskeret.

Maki som både smager og ser godt ud.
Maki opskrift

At lave hjemmelavet sushi er slet ikke så vanskeligt som mange tror. Her er en herlig opskrift på hjemmelavet maki med tunfisk, avocado og agurk som smager helt utroligt godt.

Flot anrettet på fad til 2 personers hygge.
Sashimi med tun og laks

En af de helt klassiske sushiretter, som er sprængfyldt med dejlig tun og laks. Serveres med gode grøntsager.

Hjemmelavede sushiruller med laks, avocado og flødeost.
Sushiruller

Lær simpelt at lave sushi - og bevar samtidig en vis valgfrihed mht. sammensætning af fyld. Sushi nok til en menu, perfekt til en hyggelig aften med vennerne.