Sushi - Opskrifter på sushi

Med disse opskrifter er det utroligt nemt at lave sushi selv. Ingredienserne er nemme at få fat i, og de hurtige opskrifter hjælper dig til at lave det lækreste sushi.


     Kun fantasien sætter grænser og det er sjovt at prøve forskellige sammensætninger. Makiruller Makiruller er en klassisk sushiret og fremstilles i mange forskellige varianter, former og tykkelser. Man kan selv bestemme sammensætningen af fyldet. Her er nogle gode forslag.

     Ingredienser

     Lag på lag sushi. Vegetariske sushi firkanter En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.

     Til 4 personer

     Flot anrettet på fad til 2 personers hygge. Sashimi med tun og laks En af de helt klassiske sushiretter, som er sprængfyldt med dejlig tun og laks. Serveres med gode grøntsager.

     Til 2 personer

     Fedtfattig opskrift
     Sushiruller Lær simpelt at lave sushi - og bevar samtidig en vis valgfrihed mht. sammensætning af fyld. Sushi nok til en menu, perfekt til en hyggelig aften med vennerne.

     Til 24 stk

     Sushi med rejer

     Ingredienser

     Lakse sushi Prøv denne opskrift på lakse sushi – det bliver ikke nemmere at lave aftensmad!

     Ingredienser

     Fedtfattig opskrift

     Modtag ugens opskrift

     Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.