Kyllingegryde

Denne gryderet med kylling er meget populær og smager rigtigt godt.
En god måde at lave fedtfattig mad på med mange gode ingredienser.

xxxxxxxxxii
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 5 personer
  • 6 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olie
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 1/2 grøn peberfrugt
  • 150 g champignoner
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 1 ds majs
  • persille
  • salt
  • peber
  • 4 spsk majsstivelse
  • 1 glas mælk (stort)
  • 1/2 l vand
  • ris (evt. vilde ris)

Kyllingestykkerne svitses i lidt olivenolie. Når de har taget lidt farve på begge sider, tages de op og det meste fedt hældes fra gryden. Kyllingekødet ligges i gryden igen. Hæld godt en 1/2 liter vand og bouillonterning ved og de hakkede tomater. De grønne peber, der er skåret i tern, og de skiveskårede champignoner samt majsene puttes i. Gulerødderne skæres i tynde skiver eller rives og puttes i sammen med 1 fed presset hvidløg og 2 hele hvidløgsfed (de kan siden tages fra men giver god smag). Kom persillen i. Lad retten koge i knap 1 time. (Sæt ris over efter en halv times tid.) Tag kyllingestykkerne op og pil kødet af benene og læg det i gryden igen. Lav en jævning af maizena og mælk og hæld det ved. Lad retten koge i 5 minutter og så er den klar. For at retten evt. skal kunne fryses eller genopvarmes, skal persillen have kogt med.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem