Kylling i karry med kokosmælk

Til 3 personer
  • 300 g kyllingefilet
  • 1/2 hoved broccoli
  • 100 g gulerødder
  • 2 peberfrugter
  • 1 1/2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl kokosmælk
  • 1/4 l kaffefløde
  • 1 løg
  • salt
  • peber
  • karry
  • ris

Snit grøntsagerne og skær kyllingefileterne i tern. Brun kyllingen sammen med løgene. Tilsæt krydderier, og derefter bouillon, kokosmælk og fløde. Bring dette i kog. Tilsæt grøntsagerne, gulerødderne først, dernæst broccoli og til sidst peberfrugterne. Lad retten simre i 10 minutter, mens risene koges. Pynt med basilikum og servér med flutes.

Indsendt af
d.
08.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.02.07.
Kategori: