Karryret med rejer og kylling

Anderledes karryret med både rejer, kylling og friske grøntsager i en dejlig karry-flødesovs.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 4 kyllingefileter
  • 1 ps rejer (150 gr.)
  • 1 squash (lille)
  • 250 g champignoner
  • 1 rød peberfrugt (lille)
  • 1 håndfuld bønnespirer (frisk)
  • 2 fed hvidløg
  • karry
  • salt
  • peber
  • citronsaft
  • 1 dl fløde
  • lidt fedtstof til stegning

Karry brændes af i fedtstoffet, de strimlede kyllingestykker brunes heri. Herefter tilsættes de skivede champignoner og squash.
Den røde peber skæres i tern og tilsættes sammen hvidløg og krydderier og citronsaft og fløde. Det hele simrer i ca 10 min. Herefter tilsættes rejer og bønnespirrer. Det hele varmes godt igennem og serveres straks med ris eller flutes.

Indsendt af
d.
06.04.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.04.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem