Fyldte pasta i tomat/spinatsovs
En ekstra god hverdags-pastaret med tortellini i ovnen i en sovs, som med dens runde smag af spinat og tomat, let krydret med oregano eller basilikum, passer perfekt til den fyldte pasta. En overflade af smeltet ost sætter prikken over i'et.
- 1 pk tortellini (fyld af skinke eller kylling)
- 2 ds hakkede tomater
- 1 løg (lille)
- 3 spsk olie
- 250 g frossen spinat
- 1 grøntsagsbouillonterning
- evt. lidt fløde eller creme fraiche til jævning
- revet mozzarella
- oregano eller basilikum
Tænd ovnen på 200 grader.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Tø spinaten op i mikrobølgeovnen og pres vandet fra.
Snit løget fint og svits det i olien.
Tilsæt flåede tomater, bouillonterning og krydderier.
Tilsæt spinaten og evt. jævning, fløde eller creme fraiche.
Lad sovsen koge et par min.
Læg pastaen i et ildfast fad.
Hæld sovsen henover og drys med revet mozzarella.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15. min. eller til osten er gylden.
Kan serveres med flutes og evt. andre kogte grøntsager.
Variation:
Tilsæt evt. et par pressede hvidløg i sovsen.