Pasta med parmaskinke

Lækker pastaret med parmaskinke, cremet tomatsauce med fløde og finthakket rucola. Retten er super nem at lave, og den smager bare så godt.

Til 4 personer
  • 250 g pasta
  • 120 g parmaskinke
  • olie
  • 680 g pastasauce
  • 1 1/2 dl fløde
  • salt
  • peber
  • 1 pk rucola (l00 g)

Kog pastaen efter pakkens anvisning, men gerne så den ikke er helt færdig, da den skal koge videre i pastasaucen.

Riv parmaskinken i små stykker, og steg dem kort i lidt olie i en gryde. Kom pastasauce og fløde i gryden med parmaskinken, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.

Skyl rucolaen, hak den fint, og stil den side. Hæld vandet fra pastaen, og kom den op i tomatsaucen. Lad det simre i et par minutter. Rør til sidst rucolaen i, og servér straks.

Tag også et kig på denne lækre one pot pasta med spidskål og parmaskinke.

Indsendt af
d.
19.08.16.
Kategori:

Næringsindhold for pastaretten

pr. personhele portionen
Kalorier536 kcal2142 kcal
Kulhydrat62 g248 g
Protein19 g76 g
Fedt23 g90 g

Hvad kan man bruge i stedet for rucola?

Er man ikke så vild med rucola, kan man i stedet bruge spinat.

Indsendt af
d.
19.08.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem