Gulerodssuppe

Gulerødderne gør denne gyldne suppe til en sund sag, fattig på kalorier, men rig på A-vitamin, kostfibre og i øvrigt gavnlig for hud og lungefunktion. Og så giver de både smuk farve og god smag, suppleret med ingefær og friske urter.

Til 4 personer
  • 2 løg
  • 8 gulerødder (store)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 l vand
  • lidt ingefær (reven)
  • 1 tsk karry
  • creme fraiche 9%
  • brøndkarse eller persille

Svits hakket løg med karry i olien, tilsæt de revne gulerødder og vandet. Lad det koge lidt. Blendes og hældes tilbage i gryden. Derefter tilsættes reven ingefær efter smag samt salt og peber. Legeres med mager creme fraiche.

Pynt med lidt persille eller brøndkarse.
Server med flutes til.

Indsendt af
d.
26.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.05.
Kategori: