Gulerodssuppe
Gulerødderne gør denne gyldne suppe til en sund sag, fattig på kalorier, men rig på A-vitamin, kostfibre og i øvrigt gavnlig for hud og lungefunktion. Og så giver de både smuk farve og god smag, suppleret med ingefær og friske urter.
- 2 løg
- 8 gulerødder (store)
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 l vand
- lidt ingefær (reven)
- 1 tsk karry
- creme fraiche 9%
- brøndkarse eller persille
Svits hakket løg med karry i olien, tilsæt de revne gulerødder og vandet. Lad det koge lidt. Blendes og hældes tilbage i gryden. Derefter tilsættes reven ingefær efter smag samt salt og peber. Legeres med mager creme fraiche.
Pynt med lidt persille eller brøndkarse.
Server med flutes til.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig