Nem gulerodssuppe med karry

Mega nem gulerodssuppe med en dejlig smag af karry. Suppen er genial hverdagsmad og perfekt til de køligere dage på året.

Til 4 personer
  • 1 kg gulerødder
  • 3 løg (små)
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 1/2 spsk rød karrypasta
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 1 spsk sojasauce
  • saft af 1/2 limefrugt
  • salt
  • peber

Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker.

Pil løg og hvidløg, og snit begge dele groft. Svits løg og hvidløg i olivenolien i ca. 5 minutter. Tilsæt den røde karrypasta, og lad den stege med et par minutter.

Kom gulerødderne i gryden sammen med grøntsagsbouillon og sojasauce. Bring suppen i kog, og lad det simre i ca. 20-25 minutter, til gulerødderne er helt møre.

Blend gulerodssuppen med en stavblender, og smag den til med limesaft, salt og peber.

Indsendt af
d.
01.10.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.10.18.
Kategori: