Pasta og laks med rodfrugter, svampe og estragon

Cremet pastaret med laks, rodfrugter, rødløg og svampe. En nem og hurtig efterårsret.

Til 2 personer
  • 100 g rodfrugter (f.eks. persillerod eller pastinak)
  • 1 rødløg
  • 250 g frisk pasta
  • 300 g laksefilet
  • 200 g svampe
  • 1 1/2 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk estragon
  • olie
  • salt
  • peber
  • citronsaft (efter smag)

Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Hak rødløget. Skær svampene i kvarte.
Svits rodfrugter, rødløg og svampe i lidt olie på en pande. Tilsæt fløden.

Lad saucen koge op. Smag til med estragon, salt og peber samt citronsaft.

Skær laksefileterne i mundrette stykker. Kom stykkerne ned i saucen, og lad dem simre med i 10 minutter minutter.

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Vend den kogte pasta i saucen, og server retten straks.

Indsendt af
d.
30.09.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.09.03.
Kategori: