Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Anderledes festmad

Ingredienser

  • 1 peberfrugt (rød)
  • 1 løg
  • 4 svinekoteletter (uden ben)
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • lidt salt
  • peber
  • 2 spsk brun farin
  • 1 1⁄2 spsk olie
  • 1⁄2 tsk chilipulver
  • 2 1⁄2 dl chilisauce

Varm olien i en gryde og kom svinekoteletterne op i. Steg dem på begge sider i omkring 5 minutter. Tag kødet op. Pil løget og skær det i ringe, brun ringene i gryden og tag dem derefter op. Skru ned for varmen og hæld eddiken i gryden og kog den af.

Kom herefter farin, chilisauce og chilipulver op i. Læg nu løg og svinekoteletter op i gryden og rør. Skær peberfrugten i ringe og læg dem øverst i gryden. Kom låg på gryden og lad det stå til kødet er færdigt, ca. 45 minutter.

Til sidst smages retten til med salt og peber. Retten er velegnet til at servere med krydrede ris.

Annonce
Publiceret d.
18.02.06.
Kategori:
Madopskrifter ›
Festmad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Sjove frugtspyd med chokolade og skumfiduser
Champagnesorbet
Drinks til nytår
Rødvinsglace
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025