Festmad - Opskrifter på festmad

Gode opskrifter på festmad. Lige fra det traditionelle til forskellige buffeter og mere anderledes festmad. Hvis du skal holde fest, så er det her du finder opskriften på dejlig mad til dine gæster.

Her er mørbradbøfferne serveret med pasta.
Mørbradbøffer

Denne opskrift på mørbradbøffer er ren luksus. Med lækre grøntsager til og godt kød bliver dine mørbradbøffer et sikkert hit at servere for alle du ønsker at forkæle.

Her er champagnesorbeten serveres sammen med chokoladekage og råsyltede skovbær.
Champagnesorbet

Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.

et tårn af kransekage med flag
Kransekagetårn

Et kransekagetårn behøver ikke være svært at lave, selvom det ser imponerende flot ud. Her får du en opskrift, der fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre.

Smuk anretning af caprese salat, der ligner et pindsvin
Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella

Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.

Mørbrad serveret med bådkartofler og stegte rødbeder.
Rødvinsmarineret oksemørbrad

Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.

En herlig sprød andesteg.
Andesteg

En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.

Den lækre glaserede hamburgerryg vil med garanti vække begejstring.
Glaseret hamburgerryg

Mør og saftig glaseret hamburgerryg, der er super nem at lave. Den lækre glasering skaber den skønneste overflade på kødet og giver en god smag.

Kalvesteg med portvinssauce til.
Kalvesteg - opskrift på kalvesteg

Her kan du se hvordan du tilbereder en virkelig god kalvesteg.

Dejlige skiver oksemørbrad anrettet på tallerkenen.
Oksemørbrad i ovn

Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.

En tallerken med havkat, kartofler og rygeostcreme.
Bagt havkat med topping og rygeostcreme

En dejlig og enkel opskrift på bagt havkat med rygeostcreme og persilletopping.

Laksemousse pænt pyntet og klar til servering.
Laksemousse

Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.

Dejlig brunsvigerkagemand pyntet med slik og marcipan
Brunsvigerkagemand

Svampet brunsvigerkagemand pyntet fint med marcipan, glasur og slik, så den er perfekt til festlige lejligheder.

Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.
Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail. En klassisk forret, som pynter på alle borde.

Lækre flødekartofler fyldt med ost
Flødekartofler med ost

Super opskrift på lækre flødekartofler med masser af revet ost, der smelter, når det bliver bagt i ovnen. En fantastisk cremet ret, der passer til al slags kød og fisk.

Flot og romantisk hjertekage, der både er sjov og lækker.
Hjertekage - lækker chokoladekage med smørcreme

Utroligt flot hjertekage, der består af en dejlig svampet chokoladekage, som toppes med en lyserød smørcreme. Den kan laves helt uden en hjerteformet bradepande.