Festmad

Gode opskrifter på festmad. Lige fra det traditionelle til forskellige buffeter og mere anderledes festmad. Hvis du skal holde fest, så er det her du finder opskriften på dejlig mad til dine gæster.

En sand lækkerbisken af en forret med sprøde kartoffelrösti, stegt parmaskinke og basilikumcreme.
Kartoffelrösti med parmaskinke og basilikumcreme - lækker forret opskrift

Lækker opskrift på forret med sprød parmaskinke og basilikumcreme, der anrettes super flot med en kartoffelrösti på toppen af glasset.

Den lækreste møre oksemørbrad
Oksemørbrad i sous vide

Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.

Den smukke lagkage indeholder rabarber og hvid chokolade, og den pyntes med friske blomster og bær
Lagkage med rabarber og hvid chokolade

Denne fantastiske lagkage indeholder en skøn kombination af syrlige rabarber, hvid chokolade, rom og marcipan, så den er lige så lækker, som den er smuk.

Laksemousse pænt pyntet og klar til servering.
Laksemousse

Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.

Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
Blinis med laks

De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.

Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Mørt og saftigt lammeskank, der er langtidsstegt i ovn.
Langtidsstegt lammeskank i ovn

Vanvittigt mørt kød fra lammeskank, der bliver langtidsstegt i ovnen, så kødet nærmest smelter på tungen. Lækre rodfrugter, frisk timian og hvidvin er med til at give kødet saft og kraft.

Der skal simpelthen kun bruges fire ingredienser til den nemme jordbær dessert.
Nem jordbær dessert med Nutella

Den nemmeste og ikke mindst lækreste jordbær dessert med Nutella og knuste makroner. Færdig på et splitsekund og smager himmelsk.

Rejecocktailen er med de eksotiske farver oplagt som en smuk forret.
Eksotisk rejecocktail med honningmelon, mango og chili

Moderne og eksotisk rejecocktail med bl.a. honningmelon, mango og chili lagt i lag, så det ser flot ud i glasset.

Skiver af kødrouladen.
Kødroulade

Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

Lækre tarteletter med fyld af en hel kogt kylling og asparges.
Tarteletter med hel kylling

Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.

Portionsanret gerne oksestegen med portvinssovs og tilbehør.
Oksesteg med portvinssovs

Du kan roligt tilbyde gæsterne denne oksesteg med portvinssovs. Du tilbereder kødet efter smag og serverer den fantastiske sauce til, sammen med kartofler og grøntsager.

Som tilbehør er bearnaisekartoflerne helt suveræne til alt fra bøf, hamburgerryg, skinke og kylling.
Bearnaisekartofler

De lækreste bearnaisekartofler med masser af fløde, så de får en suveræn cremet konsistens. Så bliver tilbehør bare ikke bedre.

Når en knasende mandelbund får selskab af friske bær og chokolade er der ikke et øje tørt
Mandelkage med bær og chokolade

Ekstremt lækker mandelkage med bær, chokolade og flødeskum - en kombination, der får smagsløgene til at hoppe og danse af begejstring. Det er bare lækkerier.

Her er champagnesorbeten serveres sammen med chokoladekage og råsyltede skovbær.
Champagnesorbet

Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.